Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ !!! '' Η ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ '' !!!


Η Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης, μας προσφέρει ευκολίες, για να γίνει η ζωή μας ευκολότερη. Στο μέλλον ποιος ξέρει. «Μπορεί» να είναι και υποχρεωτικό! Τα πάντα μέσω υπολογιστή. Ο απόλυτος έλεγχος. Δηλαδή η ηλεκτρονική διακυβέρνηση που μας «βομβάρδιζε» ο πρώην! Όπως και σχεδόν όλες οι οικονομικές συνδιαλλαγές θα γίνονται μέσω τραπέζης, που οι περισσότερες γίνονται ήδη (συντάξεις, εφορία, τέλη κυκλοφορίας, …). Βεβαίως όλα αυτά για το καλό μας. Μας προσφέρουν διευκολύνσεις!

Υπάρχουν και δικαιολογίες – για τον καλλίτερο εντοπισμό φερ’ ειπείν αυτών που φοροδιαφεύγουν! Γι αυτό και δεν τους έχουν πιάσει μέχρι τώρα!


Έχουμε και δωρεάν σύνδεση με το διαδίκτυο σε πλατείες, σταθμούς και δεν συμμαζεύεται, τυχαίο;

Η παγκόσμια διακυβέρνηση που ευαγγελίζονται «κυβερνώντες» και «αξιωματούχοι» έρχεται με γοργούς ρυθμούς.

Στην (προ)χθεσινή συνάντηση του eurogroup, αποφασίστηκε το περαιτέρω σφιχταγκάλιασμά μας, με τους τραπεζίτες. Των αφεντικών πρωτίστως και με τις δευτεράντζες δευτερευόντως. Ατομικότητα και εθνική κυριαρχία τέλος. Η ευρωπαϊκή τραπεζική ένωση αποφασίστηκε. Έπεται η στρατιωτική, πολιτική, …

Το κράτος του Όργουελ βρίσκεται στα τελευταία στάδια εφαρμογής του, δυστυχώς με την συναίνεσή μας, εκλέγοντας «σαΐνια» παντός χρώματος και χαζεύοντας τους «πανέξυπνους» και «παντογνώστες» βουλευτές και δημοσιογράφους που βρίσκονται μέσα στις παρωπίδες της κομματικοποίησής μας!

Έχουμε «ξεχάσει» ότι όλοι μας – μα όλοι μας – ότι προερχόμαστε από μία και μοναδική πηγή και πέφτουμε τόσο εύκολα στην πρώτη παγίδα που μας στήνουν οι ξενέρωτες υπάρξεις μιας κάστας υπερφίαλων, αγνωμόνων και εχόντων παντελή έλλειψη συναισθηματικής κατανόησης «δημιουργημάτων».

Είθε να «ξυπνήσουμε» σύντομα!

Δημήτρης 

Πηγές: